Geschiedenis van Antwerpen Welkom op het forum van het FelixArchief

Reglement

Plaats hier je opzoeking.

Reglement

Berichtdoor administrator » 13 Nov 2006, 17:38

Beste gebruiker,

U heeft een vraag en denkt dat het antwoord erop te vinden is in de Antwerpse stedelijke archieven? Maar u heeft niet de mogelijkheid om zelf naar de leeszaal van het stadsarchief te komen om daar gratis opzoekingen te doen? Dan kan deze nieuwe rubriek op het Geschiedenis van Antwerpen forum misschien een oplossing bieden.

Wij geven u de gelegenheid om op het forum uw opzoekingsvraag te stellen. Op die manier kan u in contact komen met personen die in uw plaats onderzoek willen doen in de archieven. De voorwaarden en tarieven voor dergelijke opzoekingen worden door de onderzoekers zelf bepaald. Het Antwerpse stadsarchief kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit, de werkwijze, het resultaat en de prijs van het historisch onderzoek. Het gaat louter om een overeenkomst tussen opzoeker en klant. Het stadsarchief doet geen screening of beoordeling van de kandidaat-onderzoekers en kan dus nooit verantwoordelijk worden gesteld in geval van ontevredenheid, problemen of discussies.

Zowel opzoekers als mogelijke klanten moeten de algemene richtlijnen van het Geschiedenis van Antwerpen Forum volgen:

1. U geeft aan dat u geen kwetsende, obscene, lasterlijke, haatdragende, bedreigende berichten plaatst
2. U geeft aan dat u geen berichten met een commerciële inslag plaatst (reclame, spam, etc.)
3. Enige vorm van politieke propaganda op het forum is verboden.
4. U dient zich te houden aan de van toepassing zijnde wetgeving.

Dit houdt in dat het voor (professionele) opzoekers verboden is om reclame te maken voor zijn/haar diensten. Personen die hun diensten willen aanbieden moeten persoonlijk contact opnemen met bezoekers van het forum die een vraag hebben gesteld. Onderhandelingen over tarieven, timing,… mogen nooit op het forum worden gevoerd.

Indien u vragen heeft over dit reglement of over het Geschiedenis van Antwerpen forum kan u zich altijd richten tot info@geschiedenisvanantwerpen.be

administrator
 

» Terug naar Opzoekingen


cron