Geschiedenis van Antwerpen Welkom op het forum van het FelixArchief

De 25 dagen van Antwerpen

Alle informatie, discussies, vragen,... over de reeks "De 25 dagen van Antwerpen"

De 25 dagen van Antwerpen

Berichtdoor liesbethtalboom » 25 Nov 2005, 16:14

Op 17 november werd de eerste aflevering van "De 25 dagen van Antwerpen" voorgesteld in de marmeren zaal van de Zoo door het Antwerpse stadsarchief en Waanders Uitgevers.
Elke maandelijkse aflevering is opgebouwd rond één belangrijke dag in de geschiedenis van Antwerpen. Na 25 maanden heb je zo een uniek verzamelwerk dat een volledig overzicht geeft van de boeiende geschiedenis van 't Stad. Voor alle informatie over de reeks kan je terecht op www.de25dagenvanantwerpen.be

Op dit forum geven we u de kans om alle vragen ivm. de reeks te stellen. Woont u niet in Antwerpen of omgeving en zoekt u iemand die voor u elke maand de aflevering kan kopen? Wil u graag meer details over de onderwerpen die in de 25 dagen aan bod komen?

Lees voordat u berichten plaatst even het onderstaande reglement!!

De beheerders en moderators van dit forum zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Het is echter
onmogelijk om ieder bericht te controleren. Door in te stemmen met de voorwaarden erkent u dat alle berichten op dit forum de meningen en
gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders. (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). Het stadsarchief kan dus nooit aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

Om het forum in goede banen te leiden, gelden er enkele spelregels. Wanneer u berichten plaatst, gaat u akkoord met onderstaande basisregels:

1. U geeft aan dat u geen kwetsende, obscene, lasterlijke, haatdragende, bedreigende berichten plaatst
2. U geeft aan dat u geen berichten met een commerciële inslag plaatst (reclame, spam, etc.)
3. Enige vorm van politieke propaganda op het forum is verboden.
4. U dient zich te houden aan de van toepassing zijnde wetgeving.

Indien u zich niet aan deze spelregels houdt dan kunnen u berichten van het forum verwijderd worden door de moderators. Bij herhaalde inbreuk kan u (permanent) van het forum worden verbannen. Indien nodig wordt uw Internet Service Provider op de hoogte gebracht.

Het IP adres van uw computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Verder bewaart het systeem cookies op uw computer.Deze cookies bevatten geen van de gebruikersinformatie die in het profiel opgegeven wordt. Door deze voorwaarden te accepteren stemt u er mee in dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder uw toestemming.

Indien u vragen heeft over het Geschiedenis van Antwerpen forum of over dit reglement kan u zich altijd richten tot info@geschiedenisvanantwerpen.be

liesbethtalboom
 

25 dagen

Berichtdoor Klaasjan » 21 Dec 2005, 23:26

Het aperitief was niet slecht.
Is er ook een lijst te krijgen van de overige 24 dagen die nog op het menu staan?

groetjes
Klaasjan

Klaasjan
 
Berichten: 72
Geregistreerd: 01 Dec 2005, 21:15
Woonplaats: Antwerpen

menu 25 dagen

Berichtdoor Klaasjan » 22 Dec 2005, 12:39

Ik vond het antwoord op mijn vraag naar het menu van de overige 'dagen' op http://de25dagenvanantwerpen.be

Groetjes
Klaasjan

Klaasjan
 
Berichten: 72
Geregistreerd: 01 Dec 2005, 21:15
Woonplaats: Antwerpen

» Terug naar De 25 dagen van Antwerpen